Ga naar de inhoud

JRT Transport

Bij ons kunt u rekenen op ervaring, betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en een klantgerichte aanpak. Kies voor ons en ervaar de voordelen van onze professionele transportdiensten!

dit kunnen wij voor u betekenen

Onze diensten

Algemeen containervervoer

Het gebruik van containervervoer in de zeevaart van en naar Nederland neemt steeds verder toe. Momenteel wordt ongeveer 20% van het totale gewicht dat over zee wordt vervoerd, in containers getransporteerd.

Containervervoer met ADR

Wij verzorgen ook vervoer van gevaarlijke stoffen. Voor dit speciale vervoer gelden veiligheidsvoorschriften die zijn vastgelegd in het ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route). 

Containervervoer, flats en overwide

Als u op zoek bent naar vervoer van flats bent u bij JRT Transport aan het juiste adres. Flatrack containers worden gebruikt voor het vervoer van goederen met afwijkende afmetingen die niet in reguliere containers passen.

Reefers met GENSET

JRT Transport verzorgt ook het vervoer en de opslag van bederfelijke goederen met behulp van reefers, oftewel temperatuurgecontroleerde containers. Hierdoor worden deze goederen veilig getransporteerd.

Douaneformaliteiten

Bij internationaal transport krijgt u vaak te maken met douaneformaliteiten. Helaas verschillen deze formaliteiten per productsoort en type transport, wat specifieke kennis vereist die u mogelijk niet in huis heeft.

Charters

Bij JRT Transport werken we nauw samen met een selectie van vaste eigenrijders/charters en een betrouwbare expediteur, waardoor we perfect kunnen inspelen op elke behoefte en vraag.

waarom wij anders zijn

wij zijn

0 %
Flexibel
0 %
Accuraat
0 %
Breed inzetbaar

Waarom JRT Transport

Ervaring & expertise

Met meer dan 25 jaar ervaring in de transportsector beschikken we over de kennis en expertise om aan al uw transportbehoeften te voldoen.

Klantgerichtheid & flexibiliteit

Wij begrijpen dat uw transportbehoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke eisen en planning waardoor uw transport probleemloos en efficiënt verloopt.

Betrouwbaarheid

Voor ons is het nakomen en houden aan afspraken belangrijk. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd .

Kwaliteit

Bij JRT Transport streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening. We werken met gekwalificeerde chauffeurs en zorgen ervoor dat uw goederen met zorg worden behandeld.

Meer weten?

we horen graag van u!