Ga naar de inhoud

Over JRT Transport

Bij JRT Transport kunt u rekenen op ervaring, betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en een klantgerichte aanpak. Kies voor ons en ervaar de voordelen van onze professionele transportdiensten.

Jurrie

Jurrie Rijksen heeft op 1 april 2011 JRT Transport opgericht. Na 15 jaar als chauffeur bij verschillende transportbedrijven te hebben gewerkt, besloot hij dat het tijd was voor de volgende stap. En met succes!

Flexibel

Bij JRT Transport staan we bekend om onze flexibiliteit. Wij begrijpen dat de logistiek een dynamische sector is en dat uw behoeften en eisen kunnen veranderen. Daarom zijn wij ook op zaterdag beschikbaar.

Accuraat

Ons team blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transportsector. We volgen nauwlettend de trends en veranderingen, zodat we u de meest actuele en accurate dienstverlening kunnen bieden.

Breed inzetbaar

We kunnen u ook ondersteunen bij het bijkomende papierwerk. We begrijpen dat logistiek meer omvat dan alleen het verplaatsen van goederen en daarom zorgen we ervoor dat uw processen soepel verlopen.